Transportmarkedet.no

Om oss

Transportmarkedet.no formidler transport av alle typer kolli og gods.
Målet vårt er å gjøre transportmarkedet lettere tilgjengelig, mer konkurransedyktig og mer miljøvennlig både for transportører og for alle som trenger å frakte kolli og gods.

Hovedårsaken til tomkjøring i transportmarkedet er ofte mangel på informasjon om mulighetene til samkjøring med allerede eksisterende transport, eller utnyttelse av returtransport. Når en transportør har ledig kapasitet og en transportkjøper ikke er i stand til å finne frem til denne kapasiteten, er det lett å generere enda mer transport. Bedre informasjon vil kunne føre til at det samlede transporterte godset kan fraktes med mindre ressursbruk enn hva som er tilfelle i dag. Nøkkelen til å finne transport til en fornuftig pris, handler svært ofte om å finne en transportør med ledig kapasitet som allerede er i nærheten av varene dine, og som likevel skal kjøre hele, eller deler av den distansen du trenger.

Hvordan fungerer nettsiden?
Både private, bedrifter og ikke minst transportører kan legge ut sitt transportbehov gratis innenfor ønsket kategori. Det kan også legges ut oppdrag med fast kjøring. Transportører som ønsker tilgang til oppdragene med adresse – og kontaktdetaljer, kan ved å registrere seg som bruker, kjøpe tilgang. Alle oppdrag uten adresse – og kontaktdetaljer vises gratis i en listevisning under linken «Få tilgang».
Her kan man se hvilke ledige oppdrag som finnes før man velger å betale for tilgangen. I tillegg til transportoppdrag, formidler nettsiden også behov for lagerleie. Full tilgang kan kun betales med kortløsning og det er ingen bindingstid.

For å gjøre nettsiden best mulig, har vi inngått en avtale med Google Maps for å bruke deres funksjonalitet bak alle adresser. Det gjør at alle henteadresser vil bli angitt i kartet. Klikker du på en av pilene blir du linket rett til oppdraget med alle detaljer. Når du legger inn oppdrag bestemmer du selv om du vil skrive inn eksakt adresse, stedsnavn eller for eksempel navn på bydel. Nettsiden er tiltenkt det norske markedet, men med Google Maps kan du også legge ut transportbehov utenlands.

Følg oss gjerne på Facebook om du ønsker å se historien bak nettsiden.
Håper dere liker den. Velkommen til et mer åpent og tilgjengelig transportmarked!

Nyhet!

Relansering den 1. november 2019

Den 1. november får nettsiden flere nye oppgraderinger.

Som transportør får du nå anledning til å legge ut ledig kapasitet, enten det dreier seg om en konkret enkelttur eller fast kjøring.
Ved fast kjøring vil du kunne skille mellom daglige, ukentlige eller månedlige oppdrag og du vil som ellers kunne legge inn parameter som kategori, kjøring fra og til, antall kilo og utløpsdato på innlegg. Du vil kunne velge om du ønsker henvendelser fra bedrifter eller private kunder, eventuelt begge deler.

Alle som går inn på nettsiden vil kunne se alle innlegg som er lagt ut av transportører med ledig kapasitet. Man trenger ikke å opprette bruker for å gjøre dette. Firmanavn på transportører som har lagt ut ledig kapasitet, vil vises i denne listen. Last gjerne opp et bilde av firmalogoen i tillegg.  Dette vil derfor også bli et utstillingsvindu for de som velger å bruke vårt alternativ for å søke å fylle opp sin ledige kapasitet.

Har du ledig lagerplass du ønsker å annonsere kan du gjøre dette på samme måte.

Fra den 1. november vil man også få mulighet til å velge direktevarsling på mail når det kommer inn nye oppdag eller når det blir lagt ut ledig kapasitet. Har du for eksempel behov for å sende pallegods til Haugesund 5 dager i uken kan du lagre et søk på dette, slik at du mottar et varsel når en transportør har lagt ut ledig kapasitet som matcher søket ditt.

Betalingen for tjenesten vil fortsatt ligge hos transportørene. Periodene vil bli endret til å bli hhv 1 måned (fortsatt 1299,- kr), 3 måneder (3599,- kr) og for 6 måneder (6299,- kr). Dette inkluderer full tilgang til kontaktdetaljene i alle oppdrag, samt muligheten til å annonsere ut et fritt antall innlegg av ledig kapasitet. I introduksjonsperioden vil de som kjøper 3 måneder automatisk få 6 måneders tilgang. De som velger å kjøpe 6 måneder vil få et helt år.

I tillegg til denne videreutviklingen vil det bli gjort en rekke tekniske utbedringer som øker brukervennligheten.

Vi er alltid ydmyke i forhold til tilbakemeldinger, så dersom du har noen innspill – negative eller positive, er du hjertelig velkommen til å skrive til oss via kontaktskjemaet i bunnen av nettsiden, eller sende en mail til post@transportmarkedet.no

 

Mvh
Knut Botten