Transportmarkedet.no

Om oss

Transportmarkedet.no formidler transport av alle typer kolli og gods.
Målet vårt er å gjøre transportmarkedet lettere tilgjengelig, mer konkurransedyktig og mer miljøvennlig både for transportører og for alle som trenger å frakte kolli og gods.

Hovedårsaken til tomkjøring i transportmarkedet er ofte mangel på informasjon om mulighetene til samkjøring med allerede eksisterende transport, eller utnyttelse av returtransport. Når en transportør har ledig kapasitet og en transportkjøper ikke er i stand til å finne frem til denne kapasiteten, er det lett å generere enda mer transport. Bedre informasjon vil kunne føre til at det samlede transporterte godset kan fraktes med mindre ressursbruk enn hva som er tilfelle i dag. Nøkkelen til å finne transport til en fornuftig pris, handler svært ofte om å finne en transportør med ledig kapasitet som allerede er i nærheten av varene dine, og som likevel skal kjøre hele, eller deler av den distansen du trenger.

Hvordan fungerer nettsiden?
Både private, bedrifter og ikke minst transportører kan legge ut sitt transportbehov gratis innenfor ønsket kategori. Det kan også legges ut oppdrag med fast kjøring. Transportører som ønsker tilgang til oppdragene med adresse – og kontaktdetaljer, kan ved å registrere seg som bruker, kjøpe tilgang. Alle oppdrag uten adresse – og kontaktdetaljer vises gratis i en listevisning under linken «Få tilgang».
Her kan man se hvilke ledige oppdrag som finnes før man velger å betale for tilgangen. I tillegg til transportoppdrag, formidler nettsiden også behov for lagerleie. Full tilgang kan kun betales med kortløsning og det er ingen bindingstid.

For å gjøre nettsiden best mulig, har vi inngått en avtale med Google Maps for å bruke deres funksjonalitet bak alle adresser. Det gjør at alle henteadresser vil bli angitt i kartet. Klikker du på en av pilene blir du linket rett til oppdraget med alle detaljer. Når du legger inn oppdrag bestemmer du selv om du vil skrive inn eksakt adresse, stedsnavn eller for eksempel navn på bydel. Nettsiden er tiltenkt det norske markedet, men med Google Maps kan du også legge ut transportbehov utenlands.

Følg oss gjerne på Facebook om du ønsker å se historien bak nettsiden.
Håper dere liker den. Velkommen til et mer åpent og tilgjengelig transportmarked!

Mvh
Knut Botten